Vår visjon

Alle fortjener å føle at de gjør gode finansielle valg. Vår jobb er å tilby deg nødvendige verktøy, riktig veiledning og de riktige mulighetene for at du skal kunne gjøre nettopp det.

Om oss i Kreditto

Kreditto.no er en forbrukerportal med god oversikt over hvilke refinansieringslån og forbrukslån som er på markedet, samt sammenligner disse i en enkel oversikt. Det blir også publisert artikler relatert til økonomi, forbrukslån og refinansieringslån . Vi ønsker å samle alt på et sted, slik at forbrukerne kan holde seg oppdatert om hva som skjer på denne delen av finansmarkedet. Kreditto.no drives og eies av Medoxo AS.

Kreditto.no tilbyr ikke egne lån. Men vi henter inn opplysninger fra forskjellige lånetilbydere. Det kan være utfordrende å finne ut av hva som lønner seg for akkurat deg, når det er så mange forskjellige løsninger der ute. For å kunne gjøre gode valg, må du først finne ut av alle mulighetene som finnes på markedet. Siden stadig flere av oss søker på nettet for å finne raske og gode svar, er det på sin plass at den samme muligheten bør være tilstede når vi skal velge et lån. Kreditto.no gjør det nå lettere for deg å orientere seg i de forskjellige tilbudene, for at du skal kunne velge riktig forbrukslån eller det beste lånet. Dette gjør vi ved å gi deg en enkel og tydelig oversikt over de aktuelle løsningene, sammenligner dem, og lenker videre til de tilbyderne som gir deg den beste avtalen.

Ved å bruke en sammenlikningsside som kreditto.no, er du sikker på at du ikke overser de riktig gode tilbudene som passer deg best.

Kreditto.no vil alltid være gratis for deg

Kreditto.no er, og vil alltid, være gratis å bruke. Vi leverer vår informasjon til deg, uten behov for medlemskap eller abonnementsavgift. Dersom du velger et lån gjennom kreditto.no, vil vi få en godtgjørelse gjennom vår partneravtale.

Verdien i å sammenlikne

Ved å sammenligne de ulike tilbudene, får du mer for pengene. Det å ha en trygg og god økonomi, krever ofte planlegging. Vi arbeider for å gjøre denne prosessen mindre krevende, ved å gjøre alt enklere å forstå. Du sparer altså både tid og penger ved å bruke kreditto.no

Kreditto.no er et godt valg

 Det er flere tjenester som tilbyr sammenligninger av forskjellige produkter. Disse tilbyderne må brukes med forsiktighet, da de kan ha en tendens til å fremme leverandører de har et kommersielt forhold til. Kreditto.no er en uavhengig leverandør av sammenligningstjenester, og tilbyr deg et rettferdig finansmarked. Vi favoriserer ingen, slik at du faktisk får det lånet som passer for deg.

Begynn nå!!

Hvis du ser etter et nytt forbrukslån, eller ønsker å ta opp lån for å refinansiere, har du kommet til rett sted. Her kan du finne de ekstra gode avtalene, som hjelper deg til å spare enda mer!

Scroll to Top