Personvernerklæring

Kreditto er forpliktet til å beskytte personvernet ditt. Kontakt oss på kontakt@kreditto.no hvis du har spørsmål eller problemer angående bruken av dine personopplysninger, og vi hjelper deg gjerne.

Ved å bruke dette nettstedet eller / og våre tjenester, samtykker du i behandling av dine personopplysninger som beskrevet i disse personvernerklæring.

Vår hjemmesideadresse er: https://www.kreditto.no.

Kreditto.no eies av Medoxo AS, Schweigaards gt91, 0656 Oslo, daglig leder er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

For å se dine data og eventuelt hente ut data som er lagret på deg går til dine data.

Innholdsfortegnelse:

1. Definisjoner brukt i denne Personvernerklæringen.
2. Databeskyttelsesprinsipper vi følger.
3. Hvilke rettigheter har du med hensyn til dine personlige data.
4. Hvilke personopplysninger samler vi inn om deg og hvordan bruker vi disse opplysningene.
5. Informasjon om cookies.
6. Hvordan sikrer vi dataene dine.
7. Linker til andre nettsteder.
8. Kontaktinformasjon tilsynsmyndighet.

1. Definisjoner brukt i denne Personvernerklæringen.

Personopplysninger – Informasjon om en identifisert eller identifiserbar fysisk person.

Behandling – hvilken som helst operasjon eller sett av operasjoner som utføres på personopplysninger eller på sett med personopplysninger.

Datafelt – En fysisk person hvis personopplysninger behandles.

2. Databeskyttelsesprinsipper vi følger.

Vi lover å følge følgende databeskyttelsesprinsipper:

  • Behandling er lovlig, rettferdig, gjennomsiktig. Våre behandlingsaktiviteter har lovlig begrunnelse. Vi vurderer alltid dine rettigheter før behandling av personopplysninger. Vi vil gi deg informasjon om behandling på forespørsel.
  • Behandling er begrenset til formålet. Våre behandlingsaktiviteter passer til formålet med hvilke Personopplysninger ble samlet.
  • Behandling skjer med minimal data. Vi samler kun og behandler den minste mengden personlige data som kreves for ethvert formål.
  • Behandlingen er begrenset med en tidsperiode. Vi lagrer ikke dine personlige data lenger enn nødvendig.
  • Vi vil gjøre vårt beste for å sikre nøyaktigheten av dataene.
  • Vi vil gjøre vårt beste for å sikre integriteten og konfidensialiteten til dataene.

3. Hvilke rettigheter har du med hensyn til dine personlige data?

Datafeltet har følgende rettigheter:

1. Rett til informasjon – som betyr at du må ha rett til å vite om dine personopplysninger behandles hvilke data er samlet, hvorfra det er oppnådd og hvorfor og av hvem det behandles.

2. Retten til tilgang – noe som betyr at du har rett til å få tilgang til dataene samlet fra / om deg. Dette inkluderer din rett til å be om å få en kopi av dine personlige data samlet.

3. Rett til rettelse – som betyr at du har rett til å be om utbedring eller sletting av dine personlige data som er unøyaktig eller ufullstendig.

4. Rett til å begrense behandling – noe som betyr at visse betingelser gjelder, har du rett til å begrense behandlingen av dine personopplysninger.

5. Rett til å protestere mot behandling – noe som betyr at du i visse tilfeller har rett til å motsette seg behandling av dine personopplysninger, for eksempel ved direkte markedsføring.

6. Rett til å protestere mot automatisert behandling – noe som betyr at du har rett til å motsette seg automatisk behandling, inkludert profilering; og ikke å bli underlagt en beslutning basert utelukkende på automatisert behandling. Denne retten du kan utøve når det kommer et resultat av profileringen som gir juridiske virkninger som angår eller påvirker deg betydelig.

7. Rett til dataportabilitet – du har rett til å skaffe dine personopplysninger i maskinlesbart format eller hvis det er mulig, som en direkte overføring fra en prosessor til en annen.

8. Rett til å sende inn en klage – hvis vi nekter din forespørsel under Retten til tilgang, vil vi gi deg en grunn til hvorfor. Hvis du ikke er fornøyd med måten din forespørsel har blitt håndtert på, vennligst kontakt oss.

9. Rett til hjelp av tilsynsmyndighet – som betyr at du har rett til hjelp av en tilsynsmyndighet og rett til andre rettsmidler, for eksempel krav på erstatning.

10. Rett til å trekke tilbake samtykke – du har rett til å trekke tilbake et gitt samtykke til behandling av dine personopplysninger.

4. Hvilke personopplysninger samler vi inn om deg og hvordan bruker vi disse opplysningene?

Kontaktskjema:

Hvis du kontakter oss, samler vi inn e-postadressen du nominerer, og annen identifiserende informasjon du oppgir, for eksempel et navn og melding.

Vennligst ikke send sensitiv informasjon på epost til kreditto.no

Google Analytics

Kreditto.no bruker Google analytics til å samle inn avidentifiserte opplysninger om websidens besøkende. Dette gjøres med den hensikt å utarbeide statistikk som brukes til å utvikle siden videre.

Ved å samle inn avidentifiserte opplysninger om den enkelte besøkene på nettstedet, vil det ikke være mulig å spore disse opplysningene tilbake til den enkelte bruker. Alle opplysningene behandles på et aggregert nivå.
Data fra Google Analytics blir overført til Googles servere i USA. Det er kun vi i Kreditto.no som har tilgang på denne dataen gjennom vår konto hos Google Analytics.

5. Informasjon om cookies/ informasjonskapseler.

Vi bruker informasjonskapsler og / eller lignende teknologier for å analysere kundeadferd, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelser og samle inn informasjon om brukere.

Dette er gjort for å personlig gjøre og forbedre din erfaring med oss.

En informasjonskapsel er en liten tekstfil lagret på datamaskinen. Informasjonskapsler lagrer informasjon som brukes til å gjøre nettsteder fungerer. Bare vi kan få tilgang til informasjonskapslene som er opprettet av nettstedet vårt.

Du kan kontrollere informasjonskapslene dine på nettlesernivå. Hvis du velger å deaktivere informasjonskapsler, kan enkelte funksjoner på nettstedet slutte å virke.

Vi bruker informasjonskapsler til følgende formål:

Analytics-cookies – disse informasjonskapslene brukes til å spore bruken og ytelsen til nettstedet og tjenestene våre. Google analytics legger igjen 3 informasjonskapsler i nettleseren din. (_ga, _gat og _gid). Disse er blir lagret i 50 måneder.

Du kan fjerne cookies lagret i datamaskinen via nettleserinnstillingene dine. Alternativt kan du styre noen tredjeparts cookies ved hjelp av en plattform for personvernforbedring som optout.aboutads.info eller youronlinechoices.com.

For mer informasjon om informasjonskapsler, besøk allaboutcookies.org.

Informasjon om håndtering av informasjonskapsler i de mest brukte nettleserne finnes på følgende sider:
Internet Explorer
Edge
Chrome
Firefox
Safari

Vi bruker Google Analytics til å måle trafikk på nettstedet vårt. Google har sin egen personvernpolicy som du kan se gjennom her. Hvis du ikke ønsker å bli sporet av Google Analytics, kan du laste ned Google Analytics Opt-out Browser Add-on .

6. Hvordan sikrer vi dataene dine.

Webside og webmail
Kredittos webside og webmail er hostet hos One.com. All data er lagret på datasentre i Danmark. One.com garanter å levere høy grad av sikkerhet på sine tjenester og produkter. Denne sikkerheten leveres gjennom tekniske, organisatoriske og fysiske sikringstiltak, som inkluderer:
Samlokaliserte bygninger og kontorer er sikret med egnet tilgangskontroll, som sikrer at bare autoriserte medarbeidere har adgang.

  • Relevant antivirusbeskyttelse er på plass.
  • Tilgang og innlogging er rollebaser eller personbasert, og personer og systemer har ikke større tilgang enn det som er nødvendig for å utføre sine oppgaver.
  • Sikkerhetskopi av systemer som behandler personopplysninger.
  • Endringslogger.
  • Kommunikasjon over Internett mellom systemer som håndterer personopplysninger er kryptert.
  • Klassifisering av personopplysninger for å sikre implementering av sikkerhetstiltak som korresponderer med risikovurderingen.
  • Bruk av systemer og prosesser som øker sikkerheten i håndtering av personopplysninger.

7. Linker til andre nettsteder

Vår nettside kan inneholde linker til andre nettsteder. Vær oppmerksom på at vi ikke er ansvarlige for personvernspraksis på disse nettstedene.

8. Kontaktinformasjon tilsynsmyndighet.
Website: http://www.datatilsynet.no/
Email: postkasse@datatilsynet.no
Phone: +47 22 39 69 00

Endringer i erklæringen
Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i denne Personvernerklæring
Siste endring ble gjort 21. mai 2019.

Scroll to Top