Hjem > Refinansiering

Refinansiering

Refinansiering av kredittkort og smålån er en av de enkleste måtene å spare penger på. Her kan du sammenligne og få en oversikt over de ulike tilbyderne av lån som kan brukes til refinansiering.

4 steg til refinansiering

Få oversikt

Få oversikt over hvilke lån og kredittkort du ønsker å refinansiere.

Gå til vårt nettsted

Gå til vårt nettsted å få oversikten over våre utvalgte selskaper innen refinansiering.

Send søknad

Send inn en søknad til din nye favorittbank eller låneformidler med ønsket lånebeløp.

Søknaden behandles

Søknaden behandles, om søknaden blir godkjent vil banken gjøre resten av jobben for deg med å innfri dine gamle lån.

Våre utvalgte tilbydere:

Oppdatert 11.03.2020

Få raskt oversikten over de ulike tilbyderne ved å bruke glidebryter til å velge ønsket lånebeløp og nedbetalingstid.
Lånebeløp:
Låneperiode:
Show more results

Hvordan kan Kreditto hjelpe deg?

Kreditto er hele tiden på utkikk etter de beste tilbyderne av finansielle tjenester på det norske markedet. Hos oss vil du kun finne helt nøytrale vurderinger av alle de mest seriøse og best etablerte bankene og låneformidlene i Skandinavia. Vi forklarer deg enkelt hva som særtegner de ulike långiverne. På vårt nettsted vil du også finne en rekke artikler hvor vi går i dybden på de ulike temaene innen lån og refinansiering.

Hva er refinansiering?

Dersom du har mange kredittkort og smålån er det lett å miste oversikten. Ved å refinansiere lånene dine, blir det tatt opp et nytt usikret lån som blir brukt til å nedbetale den gamle gjelden din. Fordelen med dette er du kun trenger å forholde deg til ett avdrag i måneden. Mange tradisjonelle banker forlanger sikkerhet i form av pant i formuesgjenstander som bil, båt, hus eller hytte for lånet, men våre partnere tilbyr usikrede lån.

Hvorfor kan refinansiering hjelpe deg?

Det er fort gjort å bruke litt mer penger enn det man har, og før du vet ordet av det popper det opp regninger i hytt og pine fra dine kredittselskaper. Da er selvsagt lett å miste oversikten, og du føler at det aldri er ende på forpliktelsene dine. Ved å refinansiere får du en bedre oversikt over disse forpliktelsene, og du kan lettere unngå økonomiske problemer. For deg som har opparbeidet gjeld med mange ulike smålån og kredittkort kan dette fort bli en dyr og ubehagelig utgiftspost. Delvis fordi slike forpliktelser ofte har svært høye renter, men også fordi du må betale termingebyrer og oppleggingsavgift for hvert enkelt lån. Ved å samle alle disse lånene i et nytt lån som har bedre betingelser kan du få bedre oversikt over din økonomiske situasjon og mulighet til å realisere ditt fulle økonomiske potensial. Lånene kommer ofte med mulighet for lang nedbetalingstid slik at du kun får ett avdrag hver måned å forholde deg til.

Hva må du tenke på før du søker om refinansiering?

For deg som ønsker å samle alle dine gamle smålån og kredittkortgjeld inn i et nytt samlet lån, er det viktig å få oversikt over dine faktiske gjeldsposter. Det første du bør gjøre er å sette opp en oversikt over hvor mye som blir betalt til renter og avdrag- og hvor mye som går til gebyrer hver måned. Når dette er på plass, er det lettere å vite hvor mye man trenger å søke om.

Du vil bli overrasket over hvor mye disse lånene faktisk har kostet deg hver måned, ikke bare i renter, men også i gebyrer!!

Hvordan kan du få det beste lånetilbudet når du søker om refinansiering?

Hos Kreditto finner du alltid de beste tilbyderne på markedet. Vi bruker det seneste av teknologiske løsninger for at du skal finne de tilbyderne som gir de beste betingelsene. Du kan enkelt sammenligne de ulike tilbyderne, og velge den tilbyderen som passer deg best.
Vi anbefaler at du sender inn søknaden din til så mange tilbydere som mulig for å få flest mulig tilbud du kan velge mellom slik at bankene må konkurrere om deg som kunde.

Husk det er helt uforpliktende og gratis å søke!

Hvor mye er det mulig refinansiere?

Det fleste av våre samarbeidspartnere tilbyr lån fra 10 000 til 500 000 kroner som du kan bruke til å nedbetale annen gjeld. Hvor mye du får innvilget vil være avhengig av en kombinasjon av inntekt, utgifter, formue og gjeld. Banken vil alltid gjøre en personlig vurdering av din økonomiske situasjon før de tilbyr deg et nytt lån.

Hvordan velger du det tilbudet om passer best for deg?

Når man blir presentert for de ulike tilbudene, er det lett å kun fokusere på renten. For deg som låntaker kan andre betingelser rundt lånet være minst like viktig som renten. Dette kan for eksempel være nedbetalingstiden som blir satt på lånet eller hvordan mulighetene er for å utsette et månedlig avdrag, dersom du skulle få noen uventede utgifter. Noen långivere tilbyr sine kunder gjeldsforsikring, dette kan være med på å gi deg en ekstra trygghet dersom du skulle bli utsatt for sykdom i framtiden. Før man tar den endelige avgjørelsen og velger et lånetilbud, er det viktig å tenke nøye igjennom disse ekstra betingelsene og andre ting som kan være relevante for deg. Det er alltid viktig å sette seg godt inn i alle betingelsene ved hvert enkelt lånetilbud.

Nytt lån med trygge rammer.

Når du velger å samle dine gamle lån i et nytt lån gjennom en av våre samarbeidspartnere garanteres du et lån på med trygge rammer. Alle våre partnere følger Finanstilsynets retningslinjer for forsvarlig utlånspraksis. Dette sikrer deg et lån som er tilpasset din økonomi, og er med på å sikre at du med god margin kan betjene lånet. Disse retningslinjene er med på å gi deg og banken ekstra trygghet i hverdagen.

Personlig hjelp gjennom hele søkeprosessen.

Alle våre partnere har dyktige saksbehandlere som står klare for å hjelpe deg igjennom hele søkeprosessen. Du når dem gjennom chat tjenester på deres respektive nettsider, eller på telefon. Åpningstidene kan variere noe fra tilbyder til tilbyder, du finner informasjon om disse tidene på deres nettsider.

En medsøker hjelper deg å få bedre betingelser.

Om du tidligere har søkt og fått avslag, eller om du tenker på å søke om refinansiering vil en medsøker være med på å øke dine muligheter for å få godkjent et nytt lån.

Hvorfor er det gunstig med en medsøker?

Når du søker om refinansiering alene, vil banken vurdere din personlige økonomi- inntekt, utgifter, gjeld og formue. De vil i tillegg foreta en kredittvurdering. Dersom du har en medsøker vil banken samlet vurdere disse faktorene ved å se på totalen for både deg ogdin  medsøker. Dette vil gi banken ekstra sikkerhet, og du vil dermed kunne få bedre betingelser.

En medsøker kan være en ektefelle, samboer, familiemedlem eller en god venn.

Se våre anbefalte tilbydere

Spørsmål og svar om refinansiering

Om din livssituasjon har endret seg siden du påtok deg disse forpliktelsene er det stor sannsynlighet for at du vil bli tilbudt en bedre rente på et eventuelt nytt lån. Ved å gjøre om de gamle kredittkortene til et samlet lån, vil du også spare en del på at du slipper å betale separate gebyrer på hvert avdrag. Du trenger kun å forholde deg til et avdrag i måneden.

Nei, det er helt gratis og uforpliktende å søke om refinansiering.

– Ja, vi anbefaler at du gjør nettopp dette. Om du søker gjennom en lånemegler blir søknaden din automatisk sendt til flere banker på en gang.

Nei, de fleste av våre partnere vil ikke godkjenne en søknad om dette er tilfelle. Vi vil derfor anbefale deg å gjøre opp dette avdraget for så å søke om refinansiering. Det er viktig å huske at på sikt vil det mest sannsynlig lønne seg å refinansiere.

Ja, de fleste banker tilbyr denne tjenesten. Bare husk å ordne dette i nettbanken din slik at du slipper å betale ekstra gebyrer om ikke en faktura blir betalt grunnet tekniske problemer.

Nei, ingen av våre partnere vi godkjenne en søknad dersom du har en registret betalingsanmerkning på deg.

Ja, det kan du. Om du søker med en medsøker, er det større muligheter for å få bedre betingelser på lånet. Dersom du tidligere har fått avslag på en søknad, kan det lønne seg å prøve en gang til med en medsøker.

Ja og nei, når du søker gjennom en lånemegler vil megleren automatisk sende søknaden din til alle bankene som de har avtale med, du er på denne måten sikret å få flere tilbud å velge mellom. Om det er noen banker som megleren ikke har avtale med og du ønsker et tilbud fra, må du sende en separat søknad til denne banken.

Husk- det er alltid bra å ha så mange tilbud som mulig før du bestemmer deg.

Les mer om

Scroll to Top