Hjem > Refinansiering > Hva er refinansiering av forbrukslan?

Refinansier i dag

Mange små lån og kredittkort kan fort bli dyrt. Se våre vurderinger av lånetilbydere, og velg det lånet som gir deg de beste betingelsene.

Refinansier i dag

HVA ER REFINANSIERING AV FORBRUKSLÅN?

Refinansiering av forbrukslån tilsier inngåelse av et nytt lån som innfrir det tidligere lånet. Det nye lånet vil ha bedre rentevilkår eller betingelser som på sikt forbedrer din økonomiske situasjon. Fremgangsmåten varierer i forhold til hver og en lånetilbyder, men som regel er det noenlunde den samme rekkefølgen som følges, fra søknad til innvilgelse av refinansiering av forbrukslån. Det nye lånet bør ha bedre vilkår enn det lånet du hadde tidligere. Om du innehar et eksisterende lån som du ønsker å erstatte, finner du en långiver som tilbyr bedre lånevilkår enn det du allerede har. Det nye refinansierte forbrukslånet erstatter din kredittkortgjeld og smålån slik at dine månedlige utgifter blir lavere og du bare behøver å forholde deg til et avdrag og en bank på en gang. Deretter gjelder det å overholde dine avdrag og innbetale det som er avtalt hver måned. Refinansiering av gjeld uten sikkerhet vil gjerne forbedre din økonomi og gi deg et større spillerom i din hverdag.
Refinansiering av forbrukslån og kredittkort vil gi deg bedre økonomi
En refinansiering av forbrukslån vil gjerne virke både tidkrevende og dyrt i første omgang. Men et nytt samlet lån vil kunne gi deg fordeler som blant annet en bedre økonomisk hverdag. Dette fordi du betaler lavere avdrag i måneden, og i tillegg kanskje klarer å bli gjeldfri tidligere enn planlagt. For gode betingelser er det verdt å vite at rentesatser gjerne tilsier om lånet er dyrt eller ikke. En refinansiering av forbrukslån og smålån vil gjerne tilsi lavere månedlige kostnader. Hjelp til refinansiering av gjeld er i dag vanlig å motta og du kan med fordel ta kontakt med en økonomisk rådgiver.

Få bedre kontroll på din økonomi med refinansiering av forbrukslån.

Få bedre kontroll over din finansielle situasjon og bruk dine penger til andre ting enn å betale høye avdrag og gebyrer på gamle smålån og utestående kredittkortgjeld. Ved å velge en lenger nedbetalingstid på ditt nye lån, er dette med på å gi deg lavere kostnader pr. måned. Med lavere avdrag finner du raskt ut at du ikke lengre trenger å bekymre deg for økonomi. Om du oppdager at du har nok penger å leve for i måneden, kan du kontakte din bank og endre nedbetalingstiden slik at du betaler ned forbrukslånet ditt på kortere tid.

Løs ut dine gamle og dyre forbrukslån og kredittkort.

Under spesielle omstendigheter kan det være lett å velge et lån med dårlige betingelser fordi dette var det eneste alternativet som var tilgjengelig. Derfor er det greit med en refinansiering av forbrukslån slik at du kan få innvilget et nytt lån med bedre betingelser enn det du allerede innehar. På kreditto.no kan du med enkelhet sammenligne de forskjellige tilbyderne av usikrede lån i Norge.
På vår hjemmeside finner du også lånemeglere der du kun trenger å sende inn en søknad. Denne søknaden blir så automatisk sendt videre til en rekke banker og finansinstitusjoner.
Du vil motta tilbud om refinansiering så lenge du tilfredsstiller kravene som må innfris som søker. Et av kravene er blant annet at du ikke skal ha betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker.

Les mer om:

Scroll to Top