Hjem > Refinansiering > Hva er refinansiering av kredittkort?

Refinansier i dag

Mange små lån og kredittkort kan fort bli dyrt. Se våre vurderinger av lånetilbydere, og velg det lånet som gir deg de beste betingelsene.

Refinansier i dag

HVA ER REFINANSIERING AV KREDITTKORT?

Refinansiering av kredittkort tilsier blant annet at flere kredittkort som du har anskaffet deg, blir slått sammen til et større lån som eksempelvis forbrukslån eller til et kredittkort med høyere beløpsgrense. Denne løsningen gjøres for å redusere månedlige utgifter og slik at man bare må forholde seg til et månedlig avdrag med en rentesats som betjener det som tidligere avdrag gjorde hver for seg. Refinansiering kan bidra til å gi deg en større økonomisk frihet.
Dine månedlige avdrag er samlet til bare et avdrag, og du kan benytte dine penger på en mer fornuftig måte enn å betale ned på en gjeld som aldri blir nedbetalt. Det finnes en rekke tips man kan følge når det gjelder nedbetaling av kredittkort gjeld. Du kan årlig motta en gratis kredittrapport fra eksempelvis anerkjente Experian. Ved å motta en slik rapport hvert år, vil du sikre at økonomien din tilfredsstiller de krav du ønsker å leve etter. I tillegg bør du sjekke skattemeldingen, som også skal inneholde opplysninger om kreditorer og gjeld som er fordelt på de ulike kreditorene som du måtte finne navngitt i skattemeldingen.

Fordelen ved med refinansiering av kredittkort

Om du tror at refinansiering av kredittkort er en løsning som ser akseptabel ut, er det en enkel sak å søke på nettet etter sider der de sammenligner forbrukslån i forhold til andre forbrukslån som til enhver tid er på markedet. Du kan også lese deg opp på de ulike tilbyderne av lån og se hvilke tilbydere som får best tilbakemelding fra sine kunder. Det er viktig å ta i betraktning hvilke rentesatser som er gjeldende hos hvert selskap.
Det finnes en rekke fordeler med refinansiering av kredittkort. Den største fordelen er at du bare behøver å forholde deg til et avdrag og en kreditor. Hos flere store tilbydere av kredittkort er det mulig å få avdragsfrihet gjerne to ganger i året. På sikt vil dette også medføre høyere avdrag, men er en fin måte å kontrollere din personlige økonomi på. Benytt lånekalkulator som ofte befinner seg på sidene til de ulike tilbyderne, for å finne ut hvor store avdrag som passer til ønskelig lånesum. Ved å finnet det billigste lånet til refinansiering blir du snarlig kvitt dine økonomiske problemer.

Finn ønsket tilbyder og søk om lån

Når du har funnet den tilbyderen som du ønsker å benytte, er det bare å sende inn en lånesøknad på det beløpet som du ønsker å låne. Det vil da bli foretatt en kredittsjekk på deg, og du vil motta en lånesøknad som du kan signere digitalt. Om tilbudet fremdeles er tilgjengelig for deg og du takker ja, er det også viktig å huske på at det gjerne tilkommer en ekstra avgift som du må betale i begynnelsen. Ikke la deg skremme av regningsbunken, men ta tak i dine finansielle problemer og søk om refinansiering av kredittkort online. Du finner raskt en god oversikt over tilgjengelige tilbydere av refinansiering av kredittkort som er på markedet i dag. På oversikten finner du gjerne informasjon om hvor stort beløp du kan låne og til hvilken rentesats de ulike tilbyderne kan tilby deg. Størrelsen på avdragene er også tilgjengelig og lånesøknaden er bare et tastetrykk unna. Det er da du bør tenke deg godt om, og forsikre deg om at du har iberegnet samtlige av dine kredittkort og smålån slik at alt samles i et større lån. Det er viktig å huske på at å refinansiere smålån som har hopet seg opp, kan være like viktig som selve kredittkortene. Når lånesøknaden er sendt, vil tilbyderen av refinansiering av kredittkort foreta en kredittsjekk. Deretter vil du raskt få tilbakemelding på om din lånesøknad er innvilget. Du må signere lånedokumentet digitalt, og kan deretter glede deg over kun et lån med bedre betingelser.

Les mer om:

Scroll to Top