Hjem > Refinansiering > Refinansiering av gjeld til unge

Refinansier i dag

Mange små lån og kredittkort kan fort bli dyrt. Se våre vurderinger av lånetilbydere, og velg det lånet som gir deg de beste betingelsene.

Refinansier i dag

REFINANSIERING AV GJELD TIL UNGE

En refinansiering av gjeld er å anbefale om du innehar et lån med dårlige betingelser, eller flere smålån som gir større månedlige utgifter enn det som er nødvendig. I dag er det vanlig at flere og flere unge mennesker havner i en gjeldskrise der de ikke har kontroll over sine utgifter og behøver hjelp til refinansiering av gjeld. Det er fint at unge mennesker opplyses om gjeld og finansielle konsekvenser tidlig, slik at de unngår å gå rett inn i en gjeldskrise senere i livet. Stadig flere unge entrer en hverdag med kredittkortgjeld og betalingsanmerkninger.

Med betalingsanmerkninger er det ikke mulig å få kjøpt seg en bolig, og i noen tilfeller blir man også kredittsjekket om man søker på jobb. Unge har et annerledes forbruk enn godt etablerte familier gjerne har. Med dyre vaner og en ung livsstil er det ikke rart at mange havner i en gjeldskrise allerede før de har etablert seg med bolig og familie.

Stadig flere unge som søker om refinansiering av gjeld

Det verste med å være ung med betalingsanmerkninger er tausheten ovenfor venner og familie om sin egen gjeldskrise. Med god rådgivning hadde dette problemet kanskje vært unngått, da mange unge ikke nødvendigvis har nok kunnskap om betalingsanmerkninger. Med betalingsanmerkninger kan man til og med få problemer med å få anskaffe seg et mobilabonnement. I tillegg kan en betalingsanmerkning legge hindringer for å leie av bolig. Med slike problemer blir boligdrømmen raskt knust og man må kutte ned på livskvaliteten i forhold til andre på sin egen alder. En løsning på økonomiske problemer selv når man er ung, kan være en refinansiering av gjeld. Med en refinansiering av gjeld får man lett kontroll over sine smålån og kredittkort slik at man raskt blir kvitt sine daglige bekymringer over finansielle problemer som hindrer man i å leve normalt. Med kontroll på sin personlige økonomi kan man leve som normalt og behøver ikke legge begrensninger på seg selv i forhold til andre mennesker. Det å leie bolig og anskaffe seg et mobilabonnement blir ikke lenger et problem om regningsbunken slutter å vokse.

Hvilke krav stilles for refinansiering av gjeld?

Refinansiering av gjeld uten sikkerhet som eksempelvis kredittkort og smålån, kan forenkle hverdagen. Før man søker må man først og fremst undersøke om man har noen betalingsanmerkninger. Det er dessverre ikke mulig å få innvilget et lån til refinansiering om man er registrert med betalingsanmerkninger. I tillegg må du være registrert med en inntekt slik at lånetilbyder kan være sikker på at du kan betale dine månedlige avdrag. Du finner lett frem til en rekke tilbydere av refinansiering av gjeld på kreditto.no På nettsiden vår kan du sammenligne ulike banker og tilbydere, dette er med på å gi deg brede valgmuligheter og perspektiv over alle tilbydere.

Bruk lånekalkulator ved refinansiering av gjeld

Med lånekalkulator finner du raskt ut hvor mye du kan låne, til hvilken rentesats og ikke minst hvor store avdrag et hvert lånebeløp tilsier. En lånekalkulator er et meget godt hjelpemiddel for å finne frem til lånebetingelser som tilfredsstiller dine krav og forventninger i forhold til dine betalingsevner.

Enkel søknad over nett

Når du har funnet en eller flere tilbydere som er av interesse, sender du med enkelhet en lånesøknad over nett. Det er helt uforpliktende å søke, så det lønner seg å søke hos så mange som mulig for å finne det beste lånetilbudet.
En kredittsjekk blir foretatt før du raskt får svar og kan fylle ut lånepapirer på ditt nye refinansierte lån, som garantert kan forandre din livssituasjon slik at du ikke behøver å bekymre deg for dine økonomiske problemer lenger.

Les mer om:

Scroll to Top