Hjem > Refinansiering > Refinansiering av gjeld uten sikkerhet

Refinansier i dag

Mange små lån og kredittkort kan fort bli dyrt. Se våre vurderinger av lånetilbydere, og velg det lånet som gir deg de beste betingelsene.

Refinansier i dag

REFINANSIERING AV GJELD UTEN SIKKERHET

Refinansiering av gjeld uten sikkerhet kan lønne seg om du innehar en rekke smålån, kredittkort og forbruksgjeld som du ikke klarer å betale innen tidsfristen. En refinansiering uten sikkerhet tilsier at du tar opp et lån med utgangspunkt i din inntekt i istedenfor pant i din bolig eller annen eiendom. Vanligvis kan du benytte et forbrukslån til det du selv ønsker, men det er også mulig å ta opp et forbrukslån for refinansiering av gjeld uten sikkerhet. Om du lager deg en oversikt over dine månedlige utgifter vil du garantert få mer penger i måneden som du kan benytte på det du selv ønsker.

Søk om refinansiering av gjeld uten sikkerhet

Refinansiering av gjeld uten sikkerhet vil tilsi forbrukslån, kredittkort eller smålån som du ønsker å samle inn i et større lån. Dette er med på å gjøre de månedlige avdragene blir lavere. Om du har problemer med å innbetale hele beløpet med en gang, kan du for det første be om at du får redusert renter og salærer slik at beløpet du skal betale blir lavere slik at du klarer å innfri inkassosaken med en gang. Du kan også avtale et bestemt beløp slik at du klarer å betale inkassosaken raskere enn tenkt. Det kan lønne seg å betale en inkassosak med en gang før renter og salærer har påbeløpt. Om du har flere inkassosaker kan du lage en nedbetalingsplan på alle saker, samt presentere dette til de ulike kreditorene. Det anbefales en refinansiering av gjeld uten sikkerhet før din økonomiske situasjon har kommet ut av kontroll. Siden det ikke er mulig å foreta en refinansiering av gjeld uten sikkerhet om du har betalingsanmerkninger er det sterkt anbefalt at du ordner din økonomiske situasjon før det er registrert betalingsanmerkninger på deg som person.

Refinansier den usikrede gjelden før du ender opp med betalings anmerkninger.

Det er ingenting som er bedre enn det å føle at du har kontroll over din økonomiske situasjon, slik at dine regninger blir betalt i tide. Det er fint om du forsøker å lage et månedlig budsjett, der alle utgifter er inkludert, og motregnet i forhold til dine inntekter. På denne måten vil du til enhver tid vite hvor mange penger du kan benytte på andre ting enn dine faste månedlige utgifter. Du vil raskt kunne se at det til tider er vanskelig å opprettholde budsjettet når fristelsene er mange. Men om du klarer dette vil du sannsynligvis kunne innfri dine smålån og eventuelle inkassosaker om dette er ønskelig.

Sammenlign ulike tilbydere på nett

Det finnes en rekke nettsider der du med enkelhet kan sammenligne de ulike lånetilbyderne. Du vil ved hjelp av en lånekalkulator kunne regne ut hvilke månedlige avdrag som passer til dine utgifter og eventuelt det månedlige budsjett. Hovedsakelig skal du kunne innfri dine unødvendige smålån og kredittkort slik at summen av de månedlige avdragene blir lavere enn før, slik at du får mer å leve for i måneden. Om du søker gjennom en nettside som tilbyr deg å sammenligne flere tilbydere på en gang, vil du raskt få svar på hvilke tilbydere eller banker som ønsker å gi deg et lån.

Betalingsanmerkninger og refinansiering

Refinansiering av usikret gjeld kan ikke utføres om du allerede har pådratt deg betalingsanmerkninger. Om du har betalingsanmerkninger sjekker du enkelt ved å kontakte et inkassoselskap, og eventuelt be dem om å ta en personlig kredittsjekk på deg. En betalingsanmerkning vil bli slettet om du har innfridd hele lånet inkludert hovedstol, salær og andre eventuelle beløp som har påløpt den opprinnelige summen.

Les mer om:

Scroll to Top