Hjem > Refinansiering > Refinansiering forbruksgjeld vil hjelpe deg ut av gjeldskrisen

Refinansier i dag

Mange små lån og kredittkort kan fort bli dyrt. Se våre vurderinger av lånetilbydere, og velg det lånet som gir deg de beste betingelsene.

Refinansier i dag

REFINANSIERING FORBRUKSGJELD VIL HJELPE DEG UT AV GJELDSKRISEN

Refinansiering forbruksgjeld er et tilbud som mange nordmenn kan dra nytte av, og er et tilbud der du kan samle alle kredittkort og andre smålån inn i et større forbrukslån slik at de månedlige utgiftene går ned. Mange nordmenn har i dag en inkassogjeld som de ikke klarer å betjene. Statistikken viser at denne inkassogjelden gjerne ligger på rundt hele 70 milliarder kroner. Om du er en av mange nordmenn som sliter med inkassogjeld, finnes det en rekke tips som kan bistå deg som vil bli kvitt kredittkort, smålån og inkassogjeld. Dessverre er tilgangen på kredittkort og forbrukslån en av årsakene til at antall nordmenn med finansielle problemer øker betraktelig. De fleste ønsker selvfølgelig å få en romsligere økonomi, og velger kredittkort og forbrukslån som en løsning de mener at de kan leve med. Når de økonomiske problemene øker, er det fint å få kontroll over de månedlige utgifter. Refinansiering forbruksgjeld er en måte å løse finansielle problemer på, en annen måte er å inkludere forbrukslån inn i boliglånet, som er et mye billigere lån som passer for de aller fleste.

Refinansiering forbruksgjeld er en enkel prosess

Å endre dine vaner er ikke lett, men med refinansiering av forbruksgjeld får du garantert en ryddigere økonomi, der du sannsynligvis gjerne bare får ett lån å forholde deg til, slik at du bare betaler et månedlige beløp i stedet for flere. I tillegg er dette en fin start om du ønsker å lage budsjett og slik få ryddet opp i oversikten over dine månedlige utgifter. Om du har gjeld til ulike kreditorer, kan du fint kontakte dem for å få en reduksjon av gjelden eller eventuelt forhøre deg om hvilket beløp som er nødvending for å innfri hele lånet.
Først og fremst er det nødvendig å erverve en full oversikt over all gjeld du eventuelt innehar. Dernest kontakte de ulike kreditorene for å spørre om du kan få redusert gjelden før du innfrir. Om du har et godt forhold til din kreditor eller bank, er det garantert lettere å inngå en ny betalingsavtale der avdragene sannsynligvis vil gagne din personlig økonomi bedre. Om du har en mistanke om at du har glemt en kreditor, anbefales det å sjekke selvangivelsen slik at du kan få oversikten over all gjeld du innehar. Det er også mulig å foreta en årlig kredittsjekk på deg selv slik at du er sikker på at ingenting har gått til inkasso, og at du slik lettere kan få refinansiert dine smålån.

Refinansier dine smålån inn i et forbrukslån eller boliglån

Refinansiering forbruksgjeld er et produkt som du vil finne hos mange tilbydere og banker. Etter å ha anskaffet deg en oversikt over dine smålån og eventuelt inkassosaker, kan du benytte deg av en lånekalkulator for å se hvor mye lån du kan få. I tillegg kan du se hvor store månedlige avdrag en refinansiering eventuelt vil tilsi. Du vil da med en gang kunne avregne ut fra ditt månedlige budsjett hvor mye du har å bruke i måneden på lån og andre utgifter.
Hovedsaken er at de månedlige avdragene skal bli lavere, og at du i tillegg skal kunne oppnå en ryddigere økonomi med en god nok oversikt som du kan leve med. Uavhengig av inkassogjeld eller ikke, er det en fin mulighet til å få noe avslag i forhold til renter og hovedstol slik at totalsummen av det du behøver for å innfri blir lavere. Det beløpet du behøver å refinansiere vil da eventuelt bli mindre slik at forbrukslånet eller boliglånet ikke behøver å økes mer enn nødvendig.

Les mer om:

Scroll to Top